Anorawxia
#RANTAI ART FEST 2015
Posted on Friday, April 10, 2015 at 1:44 PM \\
0Com ment(s) Written By: Annika
#ThrowbackFriday

Days well spent with them girls.

Day 1

Perjalanan aku, ater, sizzie & beeby nak ke Lanai Matic sangat menggamit kesabaran. dengan sesat berpeluh, hujan pulak. perghhh.. pastu sambung menapak lagi ke ampang.. double perghh..
Setahu aku Rantai masuk selama ni free tapi tidak kali ini. RM2 la jugak. (GST maybe?)

Aku datang pun semata2 nak tengok effie (Pastel Lite) perform. yipeee... sebetulnya, rindu dengan budak effie ni, sembang pun sblum ni kt myspace then lepak kt kitaro. tu pun zaman tok kadok. masing2 dok nangoi2 lagi dengan boyfriend. hahahah...

Akhirnya, dapat jugak dia buat band and going international.. and naseb jugak la dia masih kenal aku.. ekekeke..



Day 2

Hari kedua pulak, ceritanya nak tengok Rainbow Congress. tapi hajat tak kesampaiaan nak tengok Taa perform. Hujan pulak time tu.. sampai pun malam.. Sanggup okay!

And also rakan kolej aku dlu (TEKA) ada buat screening. tak sempat nak selfie dengan wan, bini dia dgn olyn. dan naseb jugak la depa masih kenal aku lagi.. agaggaagag.. Malangnya, screening diorang pun kena cancel. haihh... punya semangat kot nk pi tengok..



So yeah.. Bought nothing yet kami berempat sempat selfie kat sana.. wuuhhuu..