Anorawxia
#what i've been through ; 2013
Posted on Saturday, July 13, 2013 at 4:52 AM \\
0Com ment(s) Written By: Annika
hai uolzzz... selamat bertemu kembali.. heheh
blog ni bukan lg bersarang ni haa.. dah masam dah bau nye.. setaun kot kalau tgk post date sblom ni..
mane x nye.. pass word pun lupa.. gaggaga

any how,

aku nk warm up dulu sebelom aku continue merepek aku tentang "what ive been through this whole time.." hewheww..

well, for started,
aku kena pegi repair dlu hp aku sebab dah nak masuk setahun aku ngan dia bersama.. rabak terok dah akibat jari jemari Harfie yg ingt henfon aku ni maenan..

terima kasih anakku.
haih.


henfon yang meriah dan sarat dgn warna pastel. i love it.. i love it.. hewheww..

sebelum ni, cover henfon biru tu menjadi idaman. (hmm.. hmm..). motif sebenarnya adalah friendship macaroons tuh.. blekbelly dgn macaroon purple tuh empunya ater a.k.a kwn idop mati. we're most likely like bros with tits. jyeahh!!

till we meet again.. which means, lepas aku repair henfon aku le.. kihkihh