Anorawxia
#penangan Northern Music Festival 2012.
Posted on Saturday, July 14, 2012 at 4:38 PM \\
0Com ment(s) Written By: Annika
https://p.twimg.com/Auupp5-CMAAIXih.jpg:large

hajat dihati tuh mmg la nk sangat2 pegi northfest 2012 ni. tp apakn daya... bnyk pulak halangan yg menjelma time2 aku ada duet ni.. ada je benda yg x kena.. salah satu sebab aku malas n segan gila2 nk pg sebab nyampah nk serempak dgn muka2 yg x suka aku.. puiii.. betol2 musnah segala mood weekend ni..

bukn nk enjoy sgt pon.. just nk tgk performance dari band2 lama cam love me butch, incarnation, restraint n couple.. rindu gila zaman depa main gig dlu.. skrg dah main utk event.. feel tu x sama.. :(

band baru naek yg aku support n aku nk tgk adalah maddthelin, tres empre ngan dichi michi.. well, dichi michi pon dah lama sebenarnya.. cuma rare sgt nk jumpa diorg main gig skrg..

maddthelin selain front singer dia pompuan (hai yasmin ;D), music diorg pon best.. aku x tau la org lain.. tp bg aku, aku lg sedap dgr org nyanyi lagu english betol2 dgn sebutan dia nyanyi. bukan takat nyanyi melalak je.
tp sebutan tunggang tebalik. nk nyanyi lagu omputeh, kena la study sebutan omputeh betol2.. tau la maleis ni cam na.. lidah melayu kn. tp bnyk je lidah melayu yg boleh bertutur dgn diction yg betol. so why not?

tres empre ni adalah my new fav band abad ni.. bukan sekadar diorg ni abg2 skinny yg pandai main instrument n buat lagu.. tp.... susah beb nk jumpa band skrg yg seakan2 chiodos(FAV !!).
woot wooot.. sebab bila aku dgr lgu diorg, mmg aku teringat chiodos.. dgn harapan dpt la aku pg northfest ni dpt tgk performance diorg and pretend cam aku pg konsert chiodos.. kuikuikuiii..

seriously, jemu gak kan asyik2 dok tgk band2 metalcore, grindcore, heavy metal n whatever metal or core band yg naek cam mushroom sup skrg ni.. nk jugak tukar selera hawa telinga.. kih3...
kemain aku review band kt sini kn.. hehe.. dah. nk tidoq. membawa hati yg luka darah ni sbb x dpt pg N.F. kbye :(
sapa2 yg pg tuh, have fun. kirim la kt aku sepam dua pic2 depa tuh untuk tatapan dinding kamar ku.. huhuuu