Anorawxia
#new job new life
Posted on Thursday, July 5, 2012 at 5:21 PM \\
0Com ment(s) Written By: Annika
firstly Alhamdulillah.. aku dah dpt kerja baru like proper job.. x brapa nk proper sgt la.. part time je pon.. heheh.. cuma masa kerja fleksibel laa.. org masuk ofis pagi2 buta.. aku plak masuk ofis blah mlm... 

Flat_800x800_070_f_large 

yelaa.. tell me.. sape yg nk exercise erobik tgh2 ari buta kn.. keje plak.. so mlm je la org ada masa pon.. 

oh yah.. btw aku kerja sales/health consultant kt satu studio blah2 sini.. kih3..

selain nk cerita pasal kerja baru aku ni..aku pon nk kenang2 kembali kisah kerja aku 2009 dlu.. dpt kerja je mesti bulan 7.. cam tau2 je birthday aku bulan ni kn.. hikhik...

rezeki si budak harfie ni la katakan.. ong dia bulan 7 sama ngan aku.. bukan takat dpt kerja je tau.. siap pakej dpt side order seven sprinkles lg yg bertimbun2.. rasa cam x menang tgn pon ada nk buat.. but watehail mmg aku suka buat pon.. penat tu x rasa sgt la.. Alhamdulillah lgi.. Amin. :D

memang smalam aku tido senyum joker sampai ke telinga la kan.. titew cukew cangat.. hik3..
lepas ni mmg aku cerita pasal life fitness n herbalife je la.. trolololololololoooo