Anorawxia
#Self Doodle.
Posted on Saturday, June 16, 2012 at 4:12 PM \\
0Com ment(s) Written By: Annika
aku bosan weh... aku melakar berinspirasikn dr sorang blog minah salleh ni.. wa x copy ehhh... hanya inspirasi jee.. kih3...

 lakaran diri sendiri.. tp yg tang makeup tu wa x pkai la gincu merah makngah tuh.. sgt x seswai ngan diri wa... aku just lukis kt situ je.. bg nmpk keperempuanan sket.. kih3....
harap maklum, yg hitam2 setempek tang tuh bukan kotoran dari kuah rojak mahupun minyak hitam keta. tp tu tmpat sluar aku terkoyak.. den x tau nk lukis cam mna bg nmpak real..
maap.maap.maap... hahhahaha
kasut tu plak, dah lama aku idamkan converse merah yg stok lusuh dari bundle.. tp mna nk dpt skrg ni.. kalau ada pon mahai gila sbb old school.. huhu..
makanya aku hanya bleh lakar saja.. kasihanilah daku..
haahahaha...

apa bikin lu org ari sabtuday ni??
aku??
aku menyakak kt umh, doodle, tgk tb, mkn, tido lagi, makan lagi dan online semula..
hahahahhaa...
semartkn..
tanya dan jawab sendiri..
kbye. -.-