Anorawxia
#pixel-ing
Posted on Tuesday, June 19, 2012 at 6:04 AM \\
0Com ment(s) Written By: Annika
subuh2 pon dah rajin taip kan aku ni..
hahahah....

semangat gila nk show off kt korang ni.. yg aku dah pandai pixel-ing.. kuikuikuiii....
hoihhh... bukan maen penat lg aku renung skrin nk dpt kn detail yg betol... jenuh pkai kanta pembesar tuh... kadar kebeliakan mata aku ni jgn ckp la kan... dah serupe mata panda dah.. kuit kan.. -.-
tp x sampai la perfect cam aku tgk bdk2 oversea buat tuh.. diorang siap gun ashading la highlight laa... cantik gila.. kalau aku dah renung cam mata panda, agaknya diorg renung cam mata apa plak kn...
haishh...
yg aku pelik tuh umo bru 14 15 beb yg buat... terasa jeles di situ sedangkn aku umo 20 an ni pon dok terkedek2 nk belajar.. jelly i tawww.... :(

go to the 'goodies' site for more. :)

but anyways...
ni la result aku buat pixel tuh...
nak copy sila kan.. tp gtau kt chatbox n credit yee..
bukan ape.. nk tgk gak blog korang tuh..
bleh blogjogging selalu...
kihkihhh.....