Anorawxia
#dominos plus myspace plus euro.
Posted on Wednesday, June 20, 2012 at 5:49 AM \\
0Com ment(s) Written By: Annika
sorry la kalau korang x suka aku slalu tukar layout page ni.. tp skrg x pyah nk renung tajam2 dalam2 kt blog ni.. aku dah resize size petak entry supaya kalian bleh baca dgn suka hati.. yay..

tiba2 teringat aku pizza dominos.. terngiang2 kt celah2 lidah aku ni.. umpama menyanyi "dominozzz pizzaaaa".. allaaa... cam dlm iklan tu... kahkahkhahhh...
ok. x lawak. -.-

colek dari random website. :)
aku skrg ni rajin kt twitter berbanding fb.. fb aku dah suram wehhh... harap kn noti je berbelas2... padahal haram 1 pon x de kena mngena ngan aku.. suma game, org post kt group, komen dr tag org.. haihh...

kenapa kau perlu wujud wahai pesbuk sedangkan myspace lagi best!! nyampah i... -__-

tambahan pula musim euro.. mmg timeline penuh dgn bola je la memanjang... sat player tu hensem, sat player tu muka cam shrek, sat player tuh tersungkoq.. haih.. mcm2 laa...

aku yg x reti bola ni bleh tau la pemain bola.. torres, drogba, rooney, balotelli, etc.. tu pon hanya based on TL twitter.. puiiii.... aku mmg bukan sejenis yg bersemangat kesukanan.. hahaha.. *me can go die now -_-