Anorawxia
#blog baru edisi ke 37573457657..
Posted on Friday, June 15, 2012 at 5:20 PM \\
0Com ment(s) Written By: Annika
hai.. nk tanya ni.. ada org rindu i tak?? hik3.. x rindu..??!! sentap i.. -_______-

rasanya dah dekat berbulan2 aku x update.. hahaha.... punya malas.. sampai nk bukak bloggerdotcom pon susah.. padahal ari2 online.. -.- hhahahaha

anyways... nampak x perubahan blog baru aku ni.. hahaaaha. girlly2 pink kn.. da mcm cotton candy dah kaler dia.. shuiitt sgt u olzzz... hahha..
semangat aku weh ubah dari design templete ke classic.. fuhh... nk blaja dia punya html, css, javascript mau x tido wehh..
serious.. mmg aku jarang tido semata2 nk edit blog ni.. sanggup kangkang sengkang mata koi 3 4 pagi.. akhirnya berbaloi jugak usaha den.. den bangga u olzz.... hik3.. *kau hado?

nyancat bags and plushies.. will die for that. -.-
beza blogskin dlu ngan skrg ni adalah.. navigation dia kt sblah tuh.. kalau korang click kt profile or goodies, sepantas kilat dah bleh direct ke page tersebut.. cool kn.. agggaggagagagag...
pastu, dlm navi tu ada list navi kecik2 plak.. korang godek2 la satu2 page.. hehe..
gerenti sepantas kilat boboiboy dia punya loading.. x yah tunggu sambey bancuh air.. lalalaa..

lg 1, aku maleh nk ubah size font tuh.. sbb kalau ubah nmpk aneh semacam.. makanya aku stick dgn size kecik je.. *harap korang x pkai kanta pembesar la kalau nk baca blog aku ni.. hehehehe