Anorawxia
#Segmen:Aku Ada Blog
Posted on Monday, March 5, 2012 at 4:05 AM \\
4Com ment(s) Written By: Annika





aku ingt nk buat sambungan penjagaan muka tuh.. tp mlm2 cenggini, ade ke readers yg nk baca?? haih... so nant2 lah aku buat sambungan tu ye.. 

busan2 ni best gak layan segmen dari CIK ROSS kita ni.. moh le kite click bebanyak kt link kak ros tu ye.. same2 kite join n meriahkan lagi kampung.. ewaahh.. 

nama samaran aku kt blog ni apa eh.. ntah.. aku blasah dgn nama 'aku' je.. hahaha... lebeh santai kn bak kata org.. tp sebetiunya nama samaran aku atau nama org dok kelui2 aku adalah ika. short for ANNIKA. hik3.. 

nama blog misteri sket. sbb aku ni suka sgt tukar2 nama blog. gagagag.. x berpendirian kn?? haha.. lantak la.. kalau dlu aku letak nama deepinsideyouremptygaze. pastu hanieqha, pastu kookiedot, pastu skrg ni baru la letak ANORAWXIA.. hahaha.. pening kn korang.. 

tp nama 'anorawxia' tuh sinonim ngan nickname myspace aku dlu tahun 2007.. sampai ada org panggey atau pon mengejek nama 'anorawxia' tuh. kahkahh.. persamaan nama tu dgn diri aku adalah.. jeng3..
baca lagi kalau nk tau...... lalalalallalalalaalal.....

kalau korang sebut mesti bunyik dia cam anorexia kn? bermaksud penyakit kurus yg melampau.. dan skrg korang mesti pikir aku ada penyakit tuh kn?? kn?? kn???????? korang salah. :)

sebenarnya aku mmg kurus kering dari dulu sampai skrg. baek dari zaman remaja sampailah dah kawen n anak 1 ni maseh berat 35kg. jadi aku ubah la nama anorexia tu kpd anorawxia. 
(rock la sangat kn... serrrrrr.... -_- ) jadi itulah sejarah dibalek nama 'ANORAWXIA' tuh..
skrg korang paham dah kn kenapa nama blog aku sebegitu ghope.. gagagagagag

tudiaa.. mak orang kuruih kedekiang. haha.

url blog ni pon dah tukar kepada http://anorawxia.blogspot.com/ senang nk ingat kn. simple. usia blog ni aku x brapa pasti la.. tp yg aku tau aku ligat berblogging start 2010. masuk 2011 aku dah kecundang sbb bnyk masalah pastu blog aku kerap dpt error 404/400. ntah la kenapa.. skrg dah ok, tu yg lenjan blek berbloging ni.. gagagagagaagagag....

korang x kn bace je kot? jom la join segmen ni!! ayuuuuhhhhh.....