Anorawxia
#perhatian kepada online shopper TEGAR!!!!
Posted on Friday, March 23, 2012 at 6:42 PM \\
2Com ment(s) Written By: Annika
tajuk bikin panas je kn.. ahahah.. actually betul sbenarnye.. mostly bg pompuan.. kalau laki2 rare sket nk jumpa yg gila online shopping ni.. lain la kalau2 laki dot dot dot... huahuahauaa..

ok. kali ni aku nk promot sket kpd para2 wanita yg gila online shopping. termasuk aku gak le.. tu pon bila time ada duet.. x de duet. gigit jari la ko sambey berangan dpt brg tuh... haihhh..


agak bercambah gakla bila masuk FB online shop ni diorg jual accessories cam cincin, gelang, necklace ape suma. yg stock2 vintage2 tuh.. alahhh.. trend kn skrg.. kalau korang nk tau lg lanjut meh masuk kedai blogshop HiShopLS.. 


lagi satu ni aku x bape tujukn kpd org islam .. tp kalau da gatai nk guna sgt, go on.. alalalala.... dan kepada sesape yg suka sgt dok conteng2 kuku jari tuuh, mmg best la kalau nk click sini..
org2 ckp ni q-tex, pewarna kuku dan ape segala mcm la nama dia.. den ni x tau sgt.. tp kalau da menarik sgt mmg aku beli pon buat deco atas clay.. homey homey!! hewhewhewww...
ape lagi ke kedai blogshop ni plak HiShopOPI yukk...


sape2 yg stail2 dia ala2 beach girl tu mmg santai sgt la kalau pkai flip flop. terasa cam minah salleh kn.. woooot woottt..
no la.. sebab flip flop ni senang buat kita berjalan, lari pon boleh.. pkai heels kne bersopan2 bagai kn.. saket tu lain citer nye plak. haih.. maka harus la korang ke sini utk cekidaud flip flop terbaru diorg. ataupun ke blogshop diorg terus HiShopDupe.

sekian2.. tu la den nk promot kt korang suma.. ngeehehehe.. agak2 korang nampak x kt tepi blah kanan tu ade ape?? hehe.. nampak kn.. aku bru je letak.. hampeh betei.. jadi meh la click skali kt situ..
:D