Anorawxia
#my handmade milktoof
Posted on Tuesday, March 20, 2012 at 2:44 PM \\
0Com ment(s) Written By: Annika
rasanya dah lama aku x update kn.. korang mesti x rindu aku kn... x pe la.. sedihnya.. zzzzzzzzzz...

hahahaha.. bila kemalasan selebungi diri ini mmg liat la nk bukak blog.. x de bende best pon nk share ngan korang.. cuma aku ada lgi 1 bende je aku nk share yg pasal penjagaan combination skin tuh..
yaa.. aku masih ingt.. nant aku update lain yee.. amo marah titew.. nant titew nanes.. hukhuk.. (sepak plz)

lately ni aku rajin dgn hobi aku blek.. feel u tiba2 dtg. makanya aku pon menghabiskan clay aku dgn membuat figurine milktoof yg kiut miut tuh.. hik3.. ape???? korang x tau milktoof tu apa?? don't worry.. meh cekidaud kt link tuh eh..


ni lpas bake dan blom cat lg. aku tau agak kecik sket.. just muat2 aku nk buat pendant rantai. heheh.. korang jgn jelly taw.. hikhokhikhokk..


dan ini plak lepas cat with complete eyepin. ngeeeheee... saya tau x brapa nk jd. cat x brapa kemas. sila salahkn berus saya yg kembang itu. dia dengki sama saya. demm.... :(


yay!! akhirnya dpt gak kongsi ngan korang milkytoofy aku ni.. hewheww... kalau bnyk org nak, insyaAllah aku akan jual.. tp limited laa.. gile ko.. kang x pasal2 inhae renee lee maki aku plak curik artwork dia. ahahaha