Anorawxia
#kenapa dgn sevensprinkles.blogspot.com skrg??
Posted on Sunday, December 18, 2011 at 5:27 AM \\
0Com ment(s) Written By: Annika


Assalamualaikum.. hye2..

kalau korang click kt sini sevensprinkles sure korang akan tertanya kenapa page ni makin suram. bg yg dah lama like la.. yg bru tau ni, sila la like. hhe.. promot plak kn..
anyway, skrg kk tgh busy nk mulakan life yg bru.. sambey celop2 sket azam tahun bru 2012 ni..
yehawww..

sronok tau x... korang x sronok ke??
rugi laa.. think positif.. tahun baru ni leh jd titik permulaan azam korang.. yg mana azam2 yg terbengkalai tuh, bleh postpon ke tahun bru kn..
bukan ape, kadang2 azam kita tu tinggi sgt sampai x menang tangan nk buat. atau x mampu atau apa2 je alasan korang. kan.... x pe.. panjg umo kite ada tahun depan..
bak kata omputih la kan.. fresh start! hoommbooiihh... bau keju**
gahahahaa..

salah 1 sebab kk nk stop kjap bisness ni pon sbb nk kumpol modal laen utk upgrade sket perniagaan yg ciput lg comel ni.. *prasaaaaann..
dan.. dan.. dannn.... nk wk masuk brg bru.. **woottt wooottt...
brg ape?? kne le la upto date dgn kk sal ni.. hihi... jgn marah..

pastu kn, kk rasa cam nk combine page sevensprinkles blog dgn blog ni la.. senang sket kn..
hurmm... komen la kalau ada idea. .
ok. jom tido. -.- zzzzzzzzzzzzzzz

Labels: