Anorawxia
#barang yg nk let go. **buy above rm15 postage free.
Posted on Monday, December 19, 2011 at 3:41 AM \\
0Com ment(s) Written By: Annika
 Assalamualaikum.. hye korang suma..
akibat kemalasan yg tahap gaban lg liat ni, kk nk let go brg ready made yg dah lama bersarang ni.. special offer untuk sape2 yg purchase above rm15, postage free.

so, boleh la ajak kawan2, adik, kakak, mak cik, jiran suma beli.. jimat duet postage kalau beli bnyk.. hehe
**promosi x nak kalah kn.. haha..

brg kt bwh ni, ada yg da sold out.. cuma x update kt fb page n blog je.. tp sila2 la inbox kk untuk matlumat lanjut.. hehe ..

ok. sesi promot dh tamat.. bnyk jugak feedback kk dpt from customer n friends tentang craft clay ni..
beli kt mne, guna brg ape, harga brape, nk buat cam mne..
actually, benda ni sng je nk jumpa kalau korang minat, google 1 keyword je pon dah bleh dpt hint ke info2 seterusnya..

betoiii... x tipu.. kk pon baja dr bwh jgak.. suma nya perlu minat n bukn sekadar hangat2 tahi siput je.. nak tau sejarah permulaan kk start crafting ni, kne la tunggu entry yg akn dtg.. hikhik..

Google this:
*polymer clay
* polymer clay charms
*cutetanpopo (youtube)
*cold porcelain charms
*fimo
*sculpey

**kk dah sebarkan rahsia..... yay!!


seven sprinkles




Labels: