Anorawxia
#Blog updated kepada kookie yang comei!!
Posted on Sunday, October 9, 2011 at 3:54 AM \\
0Com ment(s) Written By: Annika


hye dan assalamualaikum. :D

ok. ari ni ada changes sket tentang blog update. renovate lagi.. haih.. aku ni mmg x kn bhenti edit blog slagi x puas ati.

so, ni bru permulaan jee.. bnyk lg nk edit.. arghh.. kalau la bleh buat dlm 1 ari tanpa ada gangguan  kn best..
lallaalla...

hari ni just nk update pasal blog.
seriously, aku godek2 blek.. aku ada 3 blog!! wtfish kan.
hahah.. aku malas update.

yg slalu aku update pon kt bisnes blog.. biasa laa.. blog cari mkn. hehe..
1 lg tumblr. dulu kn trend doodle2 ni. bnyk skali pon kt philipine. hahaha.. jarang aku jumpa doodle blog malaysia selain doodle dollydle yg femes la kan. hehe.. beliau hebat. :D
bru skrg aku nampak doodle blog bercambah bgai cendawan mengawan di tgh hari.
haihh.. dlu semangat la nk trade2 doodle bgai.. skrg bz yg melampau.. hadoi..

pastu youtube acc plak ada 2. wah!! bajet je kan aku ni..
no lahhh.... korang jgn hhentam aku plak.. gurau.. :) hehe
1 mmg ada. kt fb page tiny sprinkles.

youtube tu khas untuk tutorial cold porcelain/ polymer clay nant. lepas aku berjaya dapat camera berkuasa tinggi laa. -____-

1 lagi for personal. just vid fav aku je... and bukan vid yg x senoneh okay!!..
hahaaha....

ni lah link2 blog2 aku. :D
1. kookiedot.blogspot.com
2. kookiedot.tumblr.com
3. tiny-sprinkles.blogspot.com

yay!! habis suda. jom tido. esk interview.. damn!!