Anorawxia
#SPRINKLES HUGE GIVEAWAY CONTEST AT FACEBOOK. !!
Posted on Tuesday, September 20, 2011 at 3:13 AM \\
0Com ment(s) Written By: Annika
(picit kat gamba untuk tatapan yg luas)

- ni hadiah untuk pemenang PERTAMA.

- kalau sambutan panas, hadiah akan di update lagi untuk pemenang ke
2 dan ke 3 .

- pemenang akan diadili dengan creativiti nama yg diberi. jadi silalah bg
name yg comey lote untuk character terbaru saya nant. :D

- Giveaway ni hanya untuk FB saja. untuk blog, di masa akan dtg.

- dateline akan diberitahu kemudian, jadi sila la like page ni untuk update yang seterusnya. :D


Alhamdulillah.. akhirnya dapat juga saya buat GIVEAWAY CONTEST ni.
cadang2 dlu nk buat contest tp cam renyah je untuk FB ni.
jadi atas cadangan dari org ramai serta orang2 terdekat,
 saya telah separuh berjaya mengadakan GIVEAWAY CONTEST ni di

tu diaa.. punya nk promosi.. ahaha..
ok. skrg syarat2 nye adalah..
oh!! sangat la sng.. x payah guna voting like2 suma tuh..
nyusahkan je kn.. :D
haha..

tak mau ckp bnyk lagi. jom kita baca syarat2 dia:
1) korang kne la like page ni untuk update sepantas kilat. :D
2) korang download atau save picture kt atas ni dan upload kt wall korang.
3) kat bahagian description tuh, korang masuk kn butir2 ni:
- name/nickname
- reka 3 nama character yang paling unik, cute, creative, menarik dan simple untuk character patung figure 
saya yg akan datang. 
(ape?? x paham?? hehe.. nant saya explain kn yee.. )
4) tag 2 3 orang pon dah ckup. bnyk lg ok. :D
5) korang jangan lupa ubah setting picture entry tuh kepada SHARE TO: PUBLIC. 
nant saya x dapat baca entry awak. :(
 6) pastu korang share la entry picture tu kat wall TINY SPRINKLES FACEBOOK PAGE..
CARANYA: COPY PASTE LINK PICTURE ENTRY KAT WALL  

FUHH.....
penat berceloteh.. ok mesti korang x paham kn tentang name character tuh.
senang citer saye nak buat patung figurine cam MY MILK TOOF tuh.
tp bukan gigi la n saye x buat la citer2 cm diorg sume tuh.
just nk bg contoh cam name ICKLE AND LARDEE.
cute kn?? haha..

nak info panjang berjela2 lagi boleh la click sini. :D



Labels: